24417
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-24417,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Workshop Aanschuifring

Maak je eigen aanschuifringen tijdens de workshop aanschuifringen maken. In ongeveer 2,5 uur maak je drie zilveren aanschuifringen naar jouw wens.

We werken vanuit verschillende zilveren draadsoorten. Rond, vierkant, halfrond en een draad met kleine bolletjes. Deze draden zijn de basis van je ring. Als je dit gekozen hebt, kun je ook kiezen voor verschillende afwerkingen. Zo kun je kiezen uit vier verschillende afwerkingen: hoogglans, mat, hamerslag of zelfs een combinatie.

Aanschuifringen zijn eindeloos te combineren met bijvoorbeeld sieraden die je al draagt en creëren een speels effect aan je vinger.

Voorbeelden de gemaakte ringen tijdens de workshop
Prijzen van de workshops

De prijs van deze workshop is vanaf €65,- per persoon bij een groepje van 4 personen. Deze prijs is inclusief het zilver voor 3 aanschuifringen.

Het standaard materiaal waar we mee werken is Zilver.
Maar het is ook zeker mogelijk om een gouden ring te komen maken!
Wil jij graag een gouden ring ring maken? Dan maak ik heel graag van te voren een vrijblijvende prijsopgave voor je!*
*Omdat goud op maat besteld dient te worden is het vanwege levertijd belangrijk tijdig je wensen te weten

Het zilver of ander materiaal wat je tijdens de workshop extra gebruikt kunnen tijdens de workshops contant of met een betaalverzoek via mobiel worden afgerekend.

 

Locatie

In het atelier van Veldjuwelen is ruimte genoeg voor workshops.

Je kunt het atelier vinden in de Bartjesschool net buiten het centrum van ‘s-Hertogenbosch.

 

Het adres is: Dageraadsweg 1 5213 TM ‘s-Hertogenbosch

 

Met de auto

Het is mogelijk om met de auto het atelier te bereiken.
Voor de deur van het atelier is een parkeerterrein. Deze parkeerplekken zijn gratis, maar eigenlijk bedoeld voor de omwonenden. Kom bij voorkeur samen zodat er genoeg parkeerplekken beschikbaar blijven voor de bewoners in de buurt.

 

Openbaar vervoer

Het atelier is bereikbaar met het openbaar vervoer.  Vanuit het centraal station van ‘s-Hertogenbosch heb je de optie om te lopen, te fietsen of de bus te nemen.

 

Wandelend kom je door de mooie binnenstad van ‘s-Hertogenbosch. Binnen een een klein half uurtje kom je uit bij het atelier. Klik hier voor de route.  

 

Op het station ‘s-Hertogenbosch is het ook mogelijk om een OV-fiets te huren. Je bent dan in ongeveer 10 minuten bij het atelier. Let er wel op dat je bent aangemeld om een OV-fiets te lenen. 

 

Het is mogelijk om een bus te nemen die stopt bij de bushalte ‘Graafseweg’. Kies dan buslijn 3 richting Rosmalen via Hintham. Vanuit de bushalte is het dan nog 3 minuten lopen.

Boek je workshop

Workshops zijn te boeken vanaf 4 personen. Ben je met een groter of een kleinere groep, neem dan even contact met me op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Je kunt kiezen voor een ochtendworkshop, middag of namiddag workshop:

Ochtendworkshop: 10:00-12:30

Middagworkshop: 13:00-15:30

Namiddagworkshop: 15:00-17:30

 

Bij het boeken van een workshop wordt er een datum afgesproken. De workshop dient vooraf te worden afgerekend. Kan de workshop onverhoopt niet doorgaan? Dan kijken we naar een andere datum. De workshop dient binnen een jaar na het boeken uitgevoerd te worden, mits anders overeengekomen. Is de workshop niet binnen een jaar uitgevoerd, dan wordt deze omgezet in een cadeaubon die te gebruiken is als betaalmiddel voor een item uit de webshop of het opnieuw boeken van een nieuwe workshop. In verband met diverse kosten die mogelijk jaarlijks hoger worden is de workshop een jaar geldig.

Boek de workshop
Reviews over de workshops
Volg ook een andere workshop bij Veldjuwelen
Aanschuifring

Maak je eigen aanschuifringen tijdens de workshop aanschuifringen maken. In ongeveer 2,5 uur maak je drie zilveren aanschuifringen naar jouw wens. Er zijn verschillende afwerkingen en zilveren draadsoorten beschikbaar waar je mee aan de slag kunt. Aanschuifringen zijn eindeloos te combineren met bijvoorbeeld sieraden die je al draagt en creëren een speels effect aan je vinger.

 

Prijs vanaf: €65,- per persoon bij een groepje van 4 personen (inclusief zilver voor de ringen)

Ik wil meer info
Ketting met letter
Workshop (zilveren) hanger maken

Kom een prachtige zilveren hanger maken voor aan je (bedel)armband of (bedel)ketting. In deze workshop ga je een vorm naar eigen wens zagen en afwerken. Welke vorm zegt iets over jou? Of juist over een dierbare dat je graag met je mee wil dragen? Het is ook mogelijk om uit een van de bestaande ontwerpen van Veldjuwelen te kiezen. De workshop duurt ongeveer 3 uur.

 

Prijs vanaf €65,- per persoon bij een groepje van 4 personen (inclusief een zilveren plaatje van 2×2 cm  + een armbandje) 

Ik wil meer info
Workshop broche maken

Broches zijn terug van weggeweest. Extra mooi aan een broche is dat je dit item zo dicht bij je hart draagt. Tijdens de workshop broche maken, zaag je een ontwerp naar eigen keuze uit. Wat draag jij graag dichtbij je hart? Het uitgezaagde ontwerp werk je zelf af met verschillende technieken naar keuze. Kom het maken bij Veldjuwelen. De workshop duurt ongeveer 3,5 uur.

 

Prijs vanaf €75,- per persoon bij een groepje van 4 personen (prijs is incl. een zilveren plaatje van 3×3 cm) 

Ik wil meer info
Maak je eigen trouwring

Jullie trouwring is het meest persoonlijke juweel dat jullie ooit zullen dragen. Daarom ontwerp ik ze graag samen met jullie. Lijkt het je niet bijzonder dan ook zelf deze ringen te maken? In deze workshop maak je onder begeleiding allebei een prachtige zilveren of gouden ring. Vanuit plaatmateriaal zaag je een strook, deze wordt omgebogen en dicht gesoldeerd. Na het solderen gaan jullie de ringen schuren en polijsten. 

 

Prijs vanaf €260,- voor zilveren ringen.
Prijs gouden ringen op aanvraag.

Ik wil meer info
Workshop op maat voor één persoon

Loop je al langer met een idee voor een sieraad in je hoofd? Kom je idee delen en samen werken we dan aan jouw sieraad.  Afhankelijk van je vraag en ontwerp bepalen we de duurtijd van de workshop.

 

 

 

 

 

Prijs €60,- per uur excl. materiaal

Ik wil meer info
Workshop op maat voor groepen

Kom je gezellig met een groep op workshop? Wat leuk! Veldjuwelen denkt graag met je mee voor workshops op maat. Wil je bijvoorbeeld een workshop van Veldjuwelen combineren met een andere activiteit in de buurt? Of wil je een specifiek ontwerp maken? Neem contact op en we komen samen tot een mooi plan.

 

 

Prijs op aanvraag

Ik wil meer info
Blogs over bijzondere workshops bij Veldjuwelen
herinneringssieraad tuinsteker | Veldjuwelen

TUINSTEKER ALS HERINNERINGSSIERAAD

Samen met mijn papa werkte ik aan een tuinsteker als herinneringssieraad in de vorm van een vlinder om zijn overleden moeder en mijn oma te eren en te herinneren. In deze blog lees je hierover en het proces daaromheen.

 

LEES DE BLOG

BESLA JE EIGEN TROUWRINGEN

Een bijzondere opdracht kwam bij mij dit voorjaar. Twee ringen maakte ik van een oud juweel, in een nieuwe vorm klaar voor een prachtig huwelijk. In mijn atelier werden de ringen daarna zelf beslagen. Hij voor haar en zij voor hem!

 

LEES HET VERHAAL

WORKSHOP IN HET THEATER

Vrijdag was een bijzondere dag. Mijn vader werkte 25 jaar bij theater de Leest. Als cadeau vroeg hij een workshop van Veldjuwelen. Dus ik pakte mijn atelier in voor een dag naar het theater!

 

 

LEES HET VERHAAL