245
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-245,theme-stockholm,stockholm-core-2.4.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Juwelen & Verhalen

Het mooie aan dit vak vind ik het vertalen van jouw verhaal naar een juweel. Een sieraad siert de mens, geeft haar kracht en kan de drager zijn van een mooie herinnering. Jouw trouwring, geïnspireerd op het zilverpapiertje om het chocolaatje in dat cafeetje van jullie eerste afspraakje. Een collier gemaakt van het oude goud van oma die zij op haar beurt kreeg van háár oma. Een tak van zilver uit een bijzonder bos. Samen kijken we hoe we jouw wensen kunnen vertalen naar een uniek juweel.

Neem een kijkje

Juwelen & Trouwen

Een trouwring is het meest persoonlijke juweel dat jullie ooit zullen dragen. Daarom ontwerp ik het graag samen met jullie, zodat al jullie wensen en dromen tot een mooi sieraad komen. Ook kijk ik graag mee naar een passend bruidsjuweel bij jouw speciale jurk.

– Een trouwring is het meest persoonlijke juweel dat jullie ooit zullen dragen.-
Trouwen

Collecties

Naast werk in opdracht heb ik een eigen collectie sieraden. Collecties maak ik in thema naar een moment, seizoen of bijzondere gebeurtenis. Bekijk de juwelen in mijn webshop en lees de blog’s over hun verhaal. Natuurlijk ben je ook welkom om in mijn atelier de juwelen te komen bekijken en passen. En wil je dat dan net een beetje anders? Dan maak ik het voor je op maat of gaan we aan de slag met een ontwerp wat we samen bedenken. 

Neem een kijkje