24722
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-24722,theme-stockholm,stockholm-core-2.4.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Jullie gaan trouwen

Verliefd, verloofd of misschien al 20 jaar getrouwd?
De liefde mag gevierd worden!

 

Een trouwring is zo’n beetje een ultiem juweel op maat ik vind dit altijd zo’n bijzonder proces. Ik luister graag naar de mooie liefdesverhalen van hoe jullie elkaar ontmoet hebben en samen denken we na over hoe jullie liefde verwerkt mag worden in de ringen. Omdat een trouwring dagelijks gedragen wordt, is het zeker iets om goed over na te denken.

 

Hieronder zie je enkele voorbeelden van trouw- en verlovingsringen die ik in opdracht heb ontworpen en leg ik uit hoe ik te werk ga. Wil je liever wat voorbeelden vasthouden en de mogelijkheden bespreken? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Samen gaan we rond de tafel zitten, ik luister goed naar jullie wensen en dromen zodat ik deze kan vertalen naar een persoonlijk en uniek ontwerp. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Maak een afspraak
Bekijk deze ringen in de webshop:

Werkwijze

Als je in het Veldjuwelen-atelier op bezoek komt staat de koffie klaar! Ik leg een aantal voorbeelden klaar, zodat jullie kunnen passen en voelen. Maar denk van te voren ook zelf vast na wat je mooi zou vinden. Wil je liever een strakke of een meer organische ring? Is er een bijzondere structuur die je met je mee wilt dragen of is er een boodschap die jullie erin verwerkt willen hebben?

 

Tijdens dit eerste – gratis en vrijblijvende – gesprek komen we vaak al tot een eerste ontwerp. Op basis daarvan krijgen jullie een kostenindicatie van me. Zijn jullie daarmee akkoord? Dan ga ik met jullie ringen aan de slag. Vlak voor ze klaar zijn, nodig ik jullie nog uit om de ringen te bekijken en te passen. Als alles dan naar wens is, dan kunnen we samen kijken of jullie een gravure in de ring willen hebben zoals bijvoorbeeld een datum en/of de naam van je geliefde.

 

Mocht je eraan denken om een trouwring door mij te laten maken, neem dan uiterlijk 2 maanden voor je bruiloft contact met mij op. Dan hebben we alle tijd om rustig jullie ringen te ontwerpen en te maken.

Maak een afspraak
Deze trouwringen maakte ik als eens eerder:

Ringen met een verleden

Something old, something new,
something borrowed, something blue

Jullie trouwringen kunnen ook gemaakt worden van het goud van de sieraden van jullie familie.

 

Het verwerken van sieraden met een verleden is naast prachtig en dierbaar ook vaak emotioneel. De sieraden hebben een lang leven achter de rug. Ik vind het erg bijzonder de verhalen achter de sieraden te horen; fijne herinneringen, de gedachten aan geliefde of dierbare persoon. Als ik dan de sieraden ga vermaken neem ik deze verhalen mee in een nieuw ontwerp. De sieraden krijgen zo met liefde en aandacht een nieuw leven.

Je eigen trouwringen maken

Lijkt het je niet bijzonder om je eigen trouwringen te maken? Jullie komen eerst op bezoek in het atelier waar we samen tot een ontwerp komen. Een volgende keer als jullie komen, heb ik een stappenplan en al het materiaal waarmee we die dag aan de slag gaan.

Vanuit plaatmateriaal zilver of goud zagen jullie een strook, deze wordt omgebogen en dicht gesoldeerd. Na het solderen gaan jullie de ringen schuren, polijsten en – als jullie dat willen – ook beslaan.

 

 Door jullie ringen zelf te maken wordt niet alleen de eindbestemming mooi, maar ook de reis ernaartoe. Kom gerust eens langs, ik vertel je graag meer over deze bijzondere samenwerking.

Ja, ik wil mijn eigen trouwring maken!

Een trouwjuweel

Op je trouwdag draag je misschien naast trouwringen ook graag andere bijzondere juwelen. De juiste sieraden laten je jurk of pak nog meer opvallen en laten jullie nog meer stralen.

 

Wat dacht je van een mooi ketting, oorbellen of bij een broche om je stola vast te zetten? Misschien heb je al iets moois gezien in mijn webshop, maar ik denk graag met je mee voor een juweel op maat.

Trouwjuwelen in de webshop:

Een trouwcadeau

Maar niet alleen jullie als bruid en bruidegom zullen stralen; wat dacht je van de trotse moeder van de bruid(egom)? Van je vader, je oma of natuurlijk opa. Van broches tot oorbellen en manchetknopen met een verhaal. Ik denk ook voor de mensen om jullie heen graag mee voor een juweel op maat.

 

Met een mooie cadeauverpakking is bijvoorbeeld een armbandje een bijzonder geschenk voor je getuige of ceremoniemeester. Of misschien vinden jullie het wel leuk om dat samen te komen maken bij mij in het atelier als herinnering?

Trouwcadeau inspiratie:
Lees hier een aantal mooie verhalen over Trouwen en Veldjuwelen

SIERADEN VOOR MANNEN

Veldjuwelen maakt ook sieraden voor mannen. Sieraden voor speciale gelegenheden of juist om iemands persoonlijkheid of hobby uit te drukken. In deze blog deel ik sieraden voor mannen die ik eerder op maat maakte zoals broches, manchetknopen en trouwringen.

 

LEES DE BLOG

BESLA JE EIGEN TROUWRINGEN

Een bijzondere opdracht kwam bij mij dit voorjaar. Twee ringen maakte ik van een oud juweel, in een nieuwe vorm klaar voor een prachtig huwelijk. In mijn atelier werden de ringen daarna zelf beslagen. Hij voor haar en zij voor hem!

 

LEES DE BLOG

Trouwringen

PAREL VAN EEN OPDRACHT

Een bijzonder takje, bijzonder zilver, bijzonder goud en vele mooie verhalen. Zo werkte ik stap voor stap samen met het bruidspaar toe naar deze ringen.

 

 

LEES HET VERHAAL