22750
post-template-default,single,single-post,postid-22750,single-format-standard,theme-stockholm,stockholm-core-2.4.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Sieraden voor mannen

Sieraden voor mannen

Veldjuwelen maakt ook sieraden voor mannen. Sieraden voor speciale gelegenheden of juist om iemands persoonlijkheid of hobby uit te drukken. In deze blog deel ik sieraden voor mannen die ik eerder op maat maakte zoals broches, manchetknopen en trouwringen.

Zilveren broches voor mannen

Het eerste sieraad voor een man maakte ik voor mijn papa. Mijn papa spaarde al enige tijd broches van bierglaasjes uit België. Naast biertjes is het een echte koffiedrinker. Elke dag zet hij koffie met een percolator en dan ruikt het huis zo heerlijk. Naast zijn bierglaasjes broches collectie, leek het me wel een goed idee om daar een koffiepotje aan toe te voegen.

Behalve de broches in mijn vaste sieraden collectie voor mannen, maak ik nog meer sieraden op maat. Zo kreeg ik ook het verzoek om een broche in plaats van een trouwring te maken. Deze man had maar één arm en het paste hem beter om een sieraad dicht bij zijn hart te dragen. Ik maakt deze zilveren broche in de vorm van een takje uit zijn tuin ter verbintenis met zijn vrouw.

 

Manchetknopen op maat laten maken

Voor een bruiloft kun je natuurlijk manchetknopen kopen, maar hoe bijzonder is het als je manchetknopen op maat kan laten maken? Zo maakte ik manchetknopen met een groene steen en zilveren blaadjes op maat voor een eigenzinnige uitstraling.

Ook maakte ik deze bijzondere manchetknopen met lepeltjes. Deze man en vrouw hadden elkaar destijds bij een toneelvereniging leren kennen waarvan het logo een lepel bevatte. Door de lepel terug te laten komen in de manchetknopen gaf dit een persoonlijke touch aan zijn bruidspak. Ook leuk om te weten. Deze man liet ook een verlovingsring met een lepel ontwerpen door mij.

 

Binnenkort een bruiloft en wil je hier een persoonlijke draai aan geven? Neem contact op en dan bedenken we samen hoe je je bruidspak compleet kan maken met een sieraad op maat.

 

Trouwringen voor mannen

Aan een blog over sieraden voor mannen kunnen trouwringen natuurlijk niet ontbreken. Een trouwring is het meest en het langst gedragen sieraad voor een man. Een bijzondere ontmoeting verwerkt in een sieraad of juist een persoonlijkheid gegoten in goud of zilver. Ik maakte eerder al meerdere trouwringen voor mannen. Deze kun je hier terugvinden op mijn website.

Persoonlijk sieraad op maat voor mannen laten maken

Ga je binnenkort je liefde verzegelen met een huwelijk en ben je op zoek naar ringen die echt jullie karakters laten zien? Of misschien ben je onlangs een dierbare verloren en wil je deze op een bijzondere manier met je meedragen, maar weet je niet zo goed hoe? Neem via deze pagina contact op en ik denk graag met je mee. Ik luister naar je en smelt, zaag, schuur en vijl je herinnering om tot een persoonlijk sieraad.