23974
post-template-default,single,single-post,postid-23974,single-format-standard,theme-stockholm,stockholm-core-2.4.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

De Aarde Collectie

De Aarde Collectie

 

Ook al waaien er de afgelopen dagen vier seizoenen in één dag om je oren. Het is toch echt lente. De natuur ontpopt zich weer en zo ook mijn inspiratie voor nieuwe sieraden. Tijd voor een nieuwe collectie.

Volle maan meditatie

Met mijn hoofd nog vol in De Maan Collectie meldde ik me aan voor een volle maan meditatie van Jeska en Rianne. Een meditatie bij volle maan sluit mooi aan op de boodschap van de volle maan. Tijd om te oogsten, kleine doelen te stellen om je grotere doel te bereiken, dankbaarheid te uiten en los te laten wat je belemmerd. 

Sieraad als amulet

Rianne vroeg in de meditatie om een klein kaarsje aan te steken in je hart en hierbij het licht proberen te voelen zodat het je lichaam kan verlichten en verwarmen. Ik vond het erg bijzonder om dit kaarsje te voelen branden in mij. Ik voelde dat het belangrijk was om dicht bij mezelf te blijven en mij niet te laten afleiden of overrompelen door mensen of gebeurtenissen om mij heen. Dichtbij mijn eigen hart met twee voeten op de aarde en iets minder in de wolken. Ik probeer het dagelijks, maar ik verstop me nogal graag met mijn hoofd in de wolken. Het helpt mij dan ook om een sieraad te dragen als amulet. 

De Aarde Collectie

Vaak in een gesprek met anderen voel ik mijn gedachten wegzweven naar de wolken. Niet meer bezig met wat ik vind of wil. Zodra ik dit opmerk, breng ik mijn hand naar mijn ketting. Mijn amulet. Het brengt me weer terug naar de grond. Naar de aarde. Terug bij het gesprek. Bij mezelf. Even weer aarden. En wat staat er dichter bij de aarde dan (edel)stenen? De nieuwe lente collectie is hier. De Aarde Collectie.

Edelstenen

In De Aarde Collectie draag je de edelstenen als amulet. Edelstenen dragen verschillende betekenissen met zich mee. Ik ben nog in de leer als het gaat om deze filosofie, maar wat ik wel weet is dit. Haal uit een edelsteen wat jij denkt dat je nodig hebt. Ik ben nieuwsgierig en houd mijn oren en ogen open en ga in het atelier op zoek naar nieuwe vormen.

Early spring collectie 2021

Nog zo pril in de lente deel ik alvast deze kettingen met twee bijzondere edelstenen met je. Twee ruwe edelstenen: de diepblauwe lapis lazuli en de lichtgroene prehniet steen. Puur in wat ze zijn met ieder hun eigen betekenis. Draag met je mee wat je eruit wil halen. Deze twee kettingen vormen samen met de ketting met maansteen de early spring collectie uit De Aarde Collectie.