22698
post-template-default,single,single-post,postid-22698,single-format-standard,theme-stockholm,stockholm-core-2.4.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

De Veerkracht collectie, sieraden om met je mee te bewegen

De Veerkracht collectie, sieraden om met je mee te bewegen

Veerkracht. Er wordt soms veel gevraagd van ons in deze tijd. Het woord ‘veerkracht’ danst zo af en toe om mij heen. Meebuigen met wat er van ons gevraagd wordt. Dat vergt kracht van ons. Veerkracht. Het is mooi om te zien hoe we meebewegen en zoeken naar oplossingen. We bewegen om elkaar heen, even je pas inhouden in de supermarkt of bij het kruisen van elkaar in een smalle straat. Vaker dan voorheen geven we elkaar een glimlach in deze tijd.

Ik wens je veerkracht

We hebben elkaar dan ook nodig om door deze tijd heen te komen. Een kaartje of een cadeautje sturen. Of elkaar iets wensen is een mooi gebaar. Iemand een pluim geven waarmee je zegt “Ik wens je veerkracht”. Draag het met je mee.

Het dragen van een veer

Het dragen van een veer geeft kracht, een steuntje in de rug. Dat kunnen we nu wel gebruiken. Veerkracht, meebewegen in deze tijd. In deze gekke tijd. Wat betekent het voor jou?

De betekenis van het vinden van een veer

Als we veren in onze omgeving zien, kan het worden beschouwd als een boodschap van verlichting. Neem het even niet zo serieus en probeer vreugde te vinden in een lastige situatie. Blijf eens stilstaan op het moment dat je een veer vindt, en vraag jezelf eens af. Welke boodschap brengt deze veer je? En waarom nu? En waarom op deze plek?

Waarom een Veerkracht collectie?

Deze collectie is er om je kracht te geven in deze tijd van Corona of andere onrustige tijden. Deze collectie is er om je een pluim te geven, omdat we trots op je zijn dat je zo veerkrachtig bent. Het zijn zilveren sieraden met open en gesloten structuren en stuk voor stuk uniek. Geen één veer uit deze Late Spring Collection is hetzelfde en draagt een unieke boodschap voor jou met zich mee.

Sieraden uit de Veerkracht collectie

Hieronder een glimp van een aantal sieraden uit de Veerkracht Collectie. Wil je ze allemaal zien? Ga dan naar deze pagina en bekijk de complete collectie.

Zilveren Ring | Veerkracht Collectie | Veldjuwelen     Zilveren Broche | Veerkracht Collectie | Veldjuwelen