23780
post-template-default,single,single-post,postid-23780,single-format-standard,theme-stockholm,stockholm-core-2.4.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Valentijnsdag 2021

Valentijnsdag 2021

 

Elke dag is een mooie dag om stil te staan bij de liefde. Even stilstaan bij die bijzondere geliefden die je om je heen hebt verzameld. Even open staan om een beetje liefde te geven of om te ontvangen. Van je geliefde, vrienden, een familielid of zelfs iemand die je niet kent. Soms zit liefde in een klein hoekje en dat maakt mij blij. Misschien is Valentijnsdag 2021 daar wel een heel mooie dag voor.

Liefde in kleine hoekjes

Laatst maakte ik een ommetje door de stad en glimlachte er iemand spontaan naar mij. Het gaf me een fijn gevoel en ik glimlachte automatisch terug. Ook ontving ik een boek van een buurvrouw wat ze me aanraadde om te lezen. Dit soort klein geluk. Deze kleine uitingen van liefde. Het is fijn om daar even bij stil te staan en deze bijzonderheid te ervaren.

De interpretatie van Valentijnsdag

Een deel van de mensen heeft niets met Valentijnsdag. Het andere deel wel. Ook ik vind het wel mooi. Een mooie dag om weer eens extra bewust te zijn van liefde om mij heen. Ook al is dat misschien niet de achterliggende gedachte van Valentijnsdag. Zo kijk ik er in ieder geval naar. Graag zou ik je in deze blog mee willen nemen in een aantal momenten hoe je de liefde kunt eren met behulp van Veldjuwelen. Misschien pas jij ze wel toe op Valentijnsdag 2021

Een kaart met een liefdevolle boodschap

liefs hart

Naast het maken van sieraden vind ik het heerlijk om te illustreren en te schilderen. Mijn illustraties zijn afbeeldingen van klein geluk. Een kopje koffie, veldbloemen die ik vind tijdens een wandeling, een kampeeravontuur in de zomer of een verjaardagswens voor een vriendin. De illustraties maak ik vaak met aquarelverf. Een tijdje terug heb ik een aantal van deze illustraties digitaal verwerkt en ze gedrukt als ansichtkaarten. Deze kaartjes zijn perfect om klein geluk door te sturen, een herinnering op te roepen of om gewoon even te laten weten dat je aan iemand denkt. Je vindt ze hier in mijn webshop.

 

Juweel om samen te dragen

Alweer een hele tijd terug vond ik een takje in het bos van het Brabantse Haanwijk tijdens een wandeling met twee vriendinnen. Ik maakte het takje in was en liet het gieten in zilver tot drie zilveren broches. Voor ons allemaal één. We dragen elk het sieraad met trots en een fijne herinnering aan de vele wandelingen en avonturen die we in dit bos samen beleefden.

Zilveren broche takjes

In mijn webshop vind je ook verschillende sieraden om samen te dragen. Zo heb ik twee armbandjes met een hart eraan. Deze kun je samen met iemand die je lief hebt dragen. Met één blik op het sieraad denk je meteen aan een van je lievelingsmensen.

De kettingen uit De Maan Collectie die ik onlangs creëerde zijn mooie betekenisvolle cadeaus. Je kent vast wel de Engelse uitspraak;I love you to the moon and back”. Of kies voor het sieraad van de nieuwe maan. De nieuwe maan staat voor het zetten van een nieuwe intentie en is een mooi liefdevol cadeau vol met hoop voor iemand die je lief is.

In het voorjaar van 2020 creëerde ik de graveerhanger. Dit is een hanger in de vorm van plaatje waar ruimte is om een letter van een naam of een woord in te slaan. Op deze manier geef je iemand een cadeautje om bijvoorbeeld jou in gedachten of een mooie waarde met zich mee te dragen.

graveer hanger

Het huwelijk

Het huwelijk vind ik een prachtig symbool voor de liefde. Het is het moment om in het bijzijn van jullie vrienden en familie “Ja” te zeggen tegen de liefde. Verliefd, verloofd of misschien al 20 jaar getrouwd? Dat mag gevierd worden. Een sieraad als cadeau is daar een mooie weergave van in zilver of goud.

witgouden trouwringen

Regelmatig maak ik trouwringen en ik vind dit altijd zo’n bijzonder proces. Ik luister graag naar de mooie liefdesverhalen van hoe jullie elkaar ontmoet hebben en hoe jullie liefde voor elkaar verwerkt mag worden in de ringen. Samen met jullie ga ik rond de tafel zitten en dromen we over hoe jullie trouwringen eruit zouden kunnen zien. Neem gauw een kijkje tussen de trouwringen die ik eerder maakte. Wil je graag persoonlijke trouwringen laten maken? Neem contact met me op voor een eerste kennismaking. Ik heb ook leuke ideeën over het (af)maken van de trouwringen tijdens de trouwceremonie. Deze vertel ik je graag!

 

Renske

 

Persoonlijke boodschap bij een sieraadcadeau

Wil je een persoonlijke boodschap vermelden bij je cadeautje voor jouw Valentijn? Stuur me een mailtje met jouw tekst en ik zorg dat het cadeautje wordt ingepakt met jouw persoonlijke boodschap erbij. Je kunt je persoonlijke tekst ook vermelden in de opmerking bij je bestelling.