24256
post-template-default,single,single-post,postid-24256,single-format-standard,theme-stockholm,stockholm-core-2.4.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Van binnen naar buiten | Zomer Collectie 2021

Van binnen naar buiten | Zomer Collectie 2021

 

Langzaamaan en toen ineens heel snel konden we ons weer heel vrij bewegen. Stapje voor stapje gingen we weer dichter naar het nieuwe normaal. Al die tijd die ik binnen heb besteed, heb ik ook aan mezelf gewerkt. Nu dat we ineens zo snel weer de vrije buitenwereld in mogen, wil ik er voor waken dat ik niet vergeet waar ik binnen zo hard aan heb gewerkt. Ik creëerde de ‘Van binnen naar buiten’ collectie als herinnering om dicht bij jezelf te blijven in een veranderende wereld.

Van binnen naar buiten

De sieraden in de ‘Van binnen naar buiten’ collectie bevatten elementen die kleine geluksmomentjes creëren van binnenuit. Sieraden met de prachtige Lapis Lazuli steen die verschillende uitwerkingen kan hebben op je zelfvertrouwen en je gemoedstand. Maar ook sieraden met verrassingen aan de binnenkant. Een element wat op je huid rust en waarvan jij weet dat het er zit. Bijvoorbeeld de zilveren halfronde armband met een ovale Lapis Lazuli edelsteen met een kleine bloem aan de binnenkant.

 

Early summer ‘Van binnen naar buiten’ collectie

Zoals in de voorgaande collecties breng ik gedurende het seizoen gedeelten van de collecties uit. Voor de early summer collectie maakte ik een zilveren halfronde armband met een ovale Lapis Lazuli edelsteen. Aan de binnenkant van het zetkastje zaagde ik een kleine bloem uit. 

 

 

Ook maakte ik een zilveren ring met een grote ovale Lapis Lazuli edelsteen. De ring besloeg ik met de punt van een hamer om een gestreepte structuur te creëren. Aan de binnenkant van de ring zaagde ik een graspluim uit voor kleine geluksmomentjes voor jezelf. 

Als laatste horen de zilveren stekertjes met Lapis Lazuli cabochon edelsteen ook thuis in deze collectie. Fijne stekertjes die elegant staan in combinatie met een van de andere sieraden, maar ook zeker zonder.

 

Van zilver naar goud

Heb je interesse in de sieraden maar zie je ze liever in goud? Het is zeker mogelijk om deze sieraden in het goud te maken. Neem even contact met me op voor de mogelijkheden en een prijsopgave.