23024
post-template-default,single,single-post,postid-23024,single-format-standard,theme-stockholm,stockholm-core-2.4.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

De Horizon collectie

De Horizon collectie

De Veerkracht collectie werd met energie voor een nieuw seizoen afgesloten. Dit zomerseizoen bloeit er een nieuw thema op bij Veldjuwelen. Ik heb genoeg veerkracht opgebouwd om stippen aan de horizon te zetten. Deze stippen voel ik in de vorm van waardes die momenteel een belangrijke rol spelen in mijn leven en deze deel ik graag met jou in de ‘Horizon’ collectie.

 

De Horizon Collectie

Wandel mee naar de horizon en draag met je mee waar je voor staat. Ik sta voor samen, waardering en creatie. Dat zijn de stippen die ik deze zomer aan de horizon zet, en daarmee ook in de sieraden laat zien.

 

De Horizon Collectie | Summer Collection 2020 | Veldjuwelen

 

De Horizon collectie weergeeft deze stippen aan de horizon in de vorm van sieraden met porseleinen bolletjes bevestigd aan zilver. Twee uiteenlopende materialen die elkaar samen versterken gecombineerd met zomerse tinten die prachtig staan bij je gebruinde huid. De sieraden zijn los van elkaar al bijzonder, maar gecombineerd met andere sieraden uit de collectie versterken ze elkaar nog meer.

 

Samen

Ondanks de afstand die we de afgelopen periode van elkaar moesten houden, voelde ik de waarde ‘samen’ meer dan ooit. Samenwerken aan collecties en campagnes voor Veldjuwelen, maar ook simpelweg samen zijn. Voor mij is samenkomen ook belangrijk in de vorm van vieringen of juist in vorm van het samenkomen van de materialen zoals porselein en zilver in deze sieraden collectie. Samen kijken naar een punt waar je naartoe wil gaan en samen delen. Of dat nu succes, vreugde of verdriet is. Samen is dat fijn.

 

Creatie

Met het invoeren van werken in collecties naast mijn maatwerk is er extra ruimte voor creatie. Het is zo fijn om vanuit eigen inspiratie sieraden te ontwerpen en te creëren en deze te kunnen delen met jullie. De Veerkracht collectie inspireerde me om weer meer te illustreren en inmiddels valt dit nu ook mooi samen met de sieraden. Naast dat ik zelf creëer, vind ik het ook fijn om anderen te kunnen inspireren. In deze collectie is er ook ruimte om je eigen stijl te creëren door het combineren van bijvoorbeeld de verschillende aanschuifringen.

 

De Horizon Collectie | Summer Collection 2020 | Veldjuwelen

 

Waardering

Als laatste zet ik de stip op de horizon van waardering. Ik neem bewust een moment van stilstaan om iets te kunnen waarderen zoals het is om dan zo terug te kunnen kijken of juist vooruit te kunnen kijken. Misschien dat ik daarom wel zo van ceremonies, samenkomsten en bruiloften houd. Ik waardeer mijn omgeving, mijn vriendschappen en de inspiratie om mij heen en draag dat fijn deze zomer met mij mee.

 

De Horizon Collectie | Summer Collection 2020 | Veldjuwelen

 

Nu ben ik nieuwsgierig naar jullie stippen op de horizon. Welke stippen zet jij dit seizoen aan de horizon en draag je met je mee?