23615
post-template-default,single,single-post,postid-23615,single-format-standard,theme-stockholm,stockholm-core-2.4.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

De Maan Collectie

De Maan Collectie

 

Je zult het misschien wel vaker lezen de laatste tijd, maar het is een gekke tijd. En in een tijd waarin er zoveel onduidelijk is en er veel op losse schroeven staat, is het fijn om ergens aan vast te kunnen houden. Aan iets wat er altijd is. Ik merkte dat ik de afgelopen tijd vaak naar de maan keek en daar een gevoel van geruststelling uithaalde. Ondanks de afstand die we nu tot elkaar hebben, is het een fijne gedachte dat we op hetzelfde moment naar de maan kunnen staren en daar een gevoel van eenheid bij kunnen ervaren. 

 

De maan als onderwerp van gesprek

Ook om mij heen merkte ik dat er meer bewustwording van de aanwezigheid van de maan was. Zomaar uit het niets, vergelijkbaar met een praatje over het weer vertelden we elkaar over de maan. Van simpelweg “Kijk daar is de maan”, “Wow, wat is de maan prachtig vandaag” en “Het blijft bijzonder hé, die maan” tot meer diepgaande gesprekken over de effecten van de maan. Want, wow. Wat is de maan magisch en prachtig. Zucht jij ook altijd even als je naar de maan staart? Misschien ervaar je bewust iets als je ernaar staart, misschien wil je graag iets voelen of oproepen? Wat dan ook, het doet iets met je.

 

Verdiepen en verbinden met de maan

Afgelopen tijd ben ik me meer gaan verdiepen in de verhalen en de verbindingen met de maan. Ik las over het uitzetten van intenties bij nieuwe maan en over oogsten en vieren bij volle maan. Terwijl ik deze ontdekkingen deed, bedacht ik me dat dit ook voor mij klopt. Nieuwe opdrachten voor sieraden druppelen vaak binnen bij nieuwe maan en bij volle maan leverde ik ze op. Even ademhalen en weer verder.

manen

 

De Maan Collectie

Met deze inspiratie op zak creëerde ik deze winter collectie. De Maan Collectie. Ik neem je deze wintermaanden mee met de verschillende vormen van de maan en de betekenis daarvan. Bij iedere maan volgt een sieraad dat onderdeel is van een serie sieraden: de cyclus van de maan. Uiteraard zijn de sieraden ook los verkrijgbaar en kun jij de maan waar jij je het meest bij verbonden voelt met je meedragen. Beweeg jij deze maanden mee met het licht van de maan?

Ik houd je op de hoogte via mijn social media, Facebook en Instagram. Daarbij vind je elk nieuw verhaal en het bijpassende sieraad natuurlijk in de webshop.