24453
post-template-default,single,single-post,postid-24453,single-format-standard,theme-stockholm,stockholm-core-2.4.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Een gouden nazomer

Een gouden nazomer

 

In plaats van op aanvraag van klanten, werk ik nu op aanvraag van mezelf met goud. Goud is een prachtig en kostbaar zacht edelmetaal waar ik normaal gezien enkel in opdracht mee werk. Maar deze zomer daagde ik mezelf uit om met dit materiaal te werken.

 

De zon in het goud en het goud in de zon

In bijna alle culturen wordt goud gerelateerd aan de zon, levenskracht en groei. Dit zijn elementen die ik maar al te graag met me meedraag de herfst in. Geïnspireerd door het prachtige zogenoemde ‘golden hour’ zonlicht, creëerde ik deze Gouden Nazomer Collectie. Een collectie vol met prachtig gouden sieraden gecombineerd met de diepblauwe Lapis Lazuli edelsteen.

Draag een intentie van de nazomer met je mee de herfst in

Geniet van de nazomer in het gouden zonlicht en draag deze warm zon nog even met je mee om je warm te houden in de herfst. De herfst is het seizoen van loslaten en het is extra fijn om dat te doen met een warme gloed om je heen.

 

 

De Gouden Nazomer Collectie

De sieraden in de Gouden Nazomer Collectie vullen elkaar aan, maar zijn ook zeker individueel elegant om te dragen. Heb je nog een mooi zomers tintje over van de zomervakantie? Dan staan deze sieraden extra prachtig. De combinatie met het donkerblauwe Lapis Lazuli versterkt de kleur van het warm goud alleen maar meer. Wat draag jij uit deze nazomer met je mee?