24094
post-template-default,single,single-post,postid-24094,single-format-standard,theme-stockholm,stockholm-core-2.4.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Top 3 sieraden cadeau tips voor Moederdag van Veldjuwelen

Top 3 sieraden cadeau tips voor Moederdag van Veldjuwelen

Op 9 mei is het alweer Moederdag. Een fijne zondag waarbij je je moeder extra kan laten weten hoe bijzonder ze is. Heb jij al een idee wat je je moeder deze Moederdag cadeau gaat geven? Veldjuwelen heeft 3 sieraden cadeau tips voor Moederdag voor jou in deze blog verzameld. Lees gauw verder.

 

Top 3 Moederdag cadeau tips:

  1. Stel een bedelketting samen
  2. Cadeautips uit de webshop
  3. Cadeaubon

 

Stel een bedelketting samen voor Moederdag

Maak jouw moeder blij met een bedelketting samengesteld door jou. Kies uit de maansteenprehniet of lapis lazuli edelsteen als basis van de bedelketting en voeg daar bedels aan toe. Je kunt kiezen uit verschillende zilveren elementen. Een uitgezaagd hart of een ovale vorm met de letter ‘m’ van moeder, mama of moederdag. Maar ook een gegoten bloemknopje van zilver. Daarnaast is er nog een zoetwaterpareltje met daarboven een ronde vorm van zilver pareldraad en een druppelvormig bergkristal

 

Cadeautips uit de webshop

Geef je moeder een sieraad cadeau wat ze met liefde zal dragen. Wat dacht je van een zilveren ketting met een organische vorm? Of een broche van een natuurelement die ze dicht bij haar hart kan dragen? Bescheiden zilveren oorbellen met rode granaat edelsteen of groene nefriet staat haar zeker ook prachtig. 

Cadeaubon

Een cadeaubon is altijd een goed idee. Zo kun je iemand zelf iets uit laten kiezen. Een cadeaubon van Veldjuwelen is inwisselbaar op de website, maar ook in het atelier. Besteed je de cadeaubon liever om een deel van een sieraad op maat of workshop te betalen. Dat kan ook!

Cadeaubon

 

Sieraad op maat

Ben je na het lezen van deze blog geïnspireerd geraakt voor een sieraad op maat voor je moeder? Neem contact op dan werken we samen jouw idee uit.