22555
post-template-default,single,single-post,postid-22555,single-format-standard,theme-stockholm,stockholm-core-2.4.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Moederdag Top 3 sieraden cadeau tips van Veldjuwelen

moeder dochter sieraad

Moederdag Top 3 sieraden cadeau tips van Veldjuwelen

Nog maar één week en dan is het alweer Moederdag. Een fijne zondag waarbij je je moeder extra kan laten weten hoe bijzonder ze is. Heb jij al een idee wat je je moeder deze Moederdag cadeau gaat geven? Veldjuwelen heeft 3 sieraden cadeau tips voor Moederdag voor jou in deze blog verzameld. Lees gauw verder.

Top 3 Moederdag cadeau tips:

1. Sieraad voor jouw lieve moeder
2. Een sieraad voor moeder en dochter (om samen te dragen)
3. Workshop Moederdag: sieraad maken voor moeder en dochter

Sieraad voor jouw lieve moeder

Geef je moeder een sieraad cadeau wat ze met liefde zal dragen. Wat dacht je van een zilveren broche in hartvorm die ze letterlijk op haar hart kan dragen? Niet zo’n broche type? Bescheiden zilveren oorbellen in de vorm van hartjes staan haar zeker ook prachtig. Of misschien een iets meer vintage, klassieke uitstraling met deze zilveren stekertjes met bergkristal en pareldraad? Dat staat haar vast heel elegant.

Een sieraad voor moeder en dochter (om samen te dragen)

Jij en je moeder delen vast al heel veel mooie momenten en herinneringen. Hoe mooi zou het zijn als je ook nog eenzelfde sieraad zou dragen. Speciaal voor Moederdag geeft Veldjuwelen je korting op twee Liefdesjuwelen. Dit prachtige armbandje tovert jou en je moeder telkens een glimlach op het gezicht als jullie er naar kijken. Een verzegeling op jullie band. Normaal €25,- per stuk, nu twee armbandjes voor €45,- excl. verzendkosten.

 

Workshop Moederdag: sieraad maken voor moeder en dochter

Wil je je moeder dit jaar echt een bijzonder en origineel Moederdag cadeau geven? Ga samen met je moeder op workshop om een sieraad te maken. Creëer een mooie herinnering die jullie samen met jullie mee kunnen dragen. Veldjuwelen stuurt je alvast een mooie cadeaubon thuis, zodat je je moeder het cadeau kunt geven en later de workshop kunt inplannen. Verzilver jullie mooie band in deze creatieve workshop. Voor koffie, thee en taart wordt ook gezorgd als jullie komen. Het is natuurlijk ook mogelijk om uit een van de andere workshops te kiezen. Bekijk ze hier.

cadeaubon sieraden maken workshop moederdag

Sieraden op maat

Ben je na het lezen van deze blog geïnspireerd geraakt voor een ander sieraad op maat? Neem contact op via deze pagina en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op, zodat we samen verder kunnen werken aan de herinnering die jij met je mee gaat dragen.