22833
post-template-default,single,single-post,postid-22833,single-format-standard,theme-stockholm,stockholm-core-2.4.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Vaderdag top 3 sieraden cadeau tips van Veldjuwelen

Vaderdag top 3 sieraden cadeau tips van Veldjuwelen

Over twee weken is het alweer Vaderdag. Een zondag waarbij je deze bijzondere man in je leven extra in het zonnetje kan zetten.Heb jij al een idee wat je je vader deze Vaderdag cadeau gaat geven? Veldjuwelen heeft 3 sieraden cadeau tips voor Vaderdag voor jou in deze blog verzameld. Lees gauw verder.

Top 3 Vaderdag cadeau tips:

1. Sieraad voor jouw lieve vader
2. Een sieraad voor vader en zoon of vader en dochter om samen te dragen
3. Workshop Vaderdag: een sieraad maken samen met je vader

Sieraad voor jouw lieve vader

Veldjuwelen heeft een uitgebreide collectie aan zilveren broches. Broches van alledaagse voorwerpen uitgezaagd in zilver om dichtbij je te dragen. Bij welk voorwerp moet je altijd aan jouw vader denken? Is hij een echte koffiedrinker of fietst hij het liefst ieder weekend? Bekijk alle broches in mijn webshop.

Vaderdag | Zilveren broche koffie perculator

Speciaal voor Vaderdag voegde ik ook broches in de vorm van gereedschap toe aan de collectie. Slaat jouw vader spijker met koppen? Dan staat een broche van een hamer hem vast goed. Bekijk de broches in de speciale Vaderdag categorie in mijn webshop. Met welke gereedschap of attribuut vind jij jouw vader altijd? Staat deze er niet tussen? Neem even contact op, dan bedenken we samen aan een persoonlijk Vaderdag cadeau voor jouw vader.

Vaderdag | Zilveren broche gereedschap | Veldjuwelen     Vaderdag | Zilveren broche gereedschap | Veldjuwelen

Een sieraad voor vader en zoon of vader dochter om samen te dragen

Jij en je vader delen vast al heel veel mooie momenten en herinneringen. Hoe mooi zou het zijn als je ook nog eenzelfde sieraad zou dragen. Speciaal voor Vaderdag ontwierp Veldjuwelen nieuwe mannensieraden. Deze kun je vinden in de Vaderdag categorie op mijn webshop.

Vaderdag | Zilveren graveer hanger | Veldjuwelen

Zilveren graveer hangers voor mannen

Speciaal voor de mannen dook Veldjuwelen het atelier in en creëerde unieke graveer hangers. Verkrijgbaar in meerdere edities en zelfs zonder gravering al een plaatje om aan je ketting te hebben hangen.

Vaderdag | Zilveren graveer hanger | Veldjuwelen

Het graveerplaatje komt in drie uitvoeringen. Een identiteitsplaatje met klassieke gladde afwerking en een geschuurde variant. Beide zijn geschikt om te bedrukken met tekst naar keuze. Daarnaast creëerde Veldjuwelen ook een beslagen variant.

Graveer hanger op maat | Veldjuwelen

Voor Vaderdag creëerde Veldjuwelen ook een ‘papa’-editie. Naar keuze wordt het gladde of het geschuurde model voorzien van het woord ‘papa’. Zo kun jij jouw vader, een kersverse papa of misschien wel een papa in wording een uniek Vaderdag cadeau geven.

Graveer hanger op maat | Veldjuwelen

Graveer hanger op maat

Heb je interesse in zo’n stoer graveerplaatje voor je vader, maar heb je net iets andere wensen? Neem even contact op en we maken er samen iets moois van.

Graveer hanger op maat | Veldjuwelen

Workshop Vaderdag: sieraad maken voor vader en zoon of vader en dochter

Wil je je vader dit jaar echt een bijzonder en origineel Vaderdag cadeau geven? Ga samen met je vader op workshop om een sieraad te maken. Creëer een mooie herinnering die jullie samen met jullie mee kunnen dragen. Veldjuwelen stuurt je alvast een mooie cadeaubon thuis, zodat je je vader het cadeau kunt geven en later de workshop kunt inplannen. Verzilver jullie mooie band in deze creatieve workshop. Voor koffie, thee en taart wordt ook gezorgd als jullie komen.

Vaderdag | Workshop sieraad maken | Veldjuwelen

Sieraden op maat

Ben je na het lezen van deze blog geïnspireerd geraakt voor een ander sieraad op maat? Neem vooral contact op, dan werken we samen verder aan een sieraad dat jij met je mee gaat dragen.