24435
post-template-default,single,single-post,postid-24435,single-format-standard,theme-stockholm,stockholm-core-2.4.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Workshop op maat voor mijn vader Aad

Workshop op maat voor mijn vader Aad

 

Mijn vader Aad vierde onlangs zijn 25 jarig jubileum bij zijn werkgever theater de Leest. Normaal gezien wordt zo’n jubileum gevierd met een receptie. Papa staat niet zo graag in de schijnwerpers, dus werd er in plaats daarvan een workshop geboekt bij Veldjuwelen.

 

Ambassadeur van de broches

Papa draagt zelf altijd graag broches. Ik vind het fantastisch dat hij dit altijd doet. Hij heeft me dan ook geïnspireerd om ze zelf ook te dragen en natuurlijk te maken. Om die reden koos ik er voor deze workshop dan ook voor om samen met papa en zijn collega’s broches te gaan maken. Een broche is geschikt voor mannen en vrouwen op je jasje of op je jurk. Je draagt met dit sieraad een mooie vorm met je mee.

 

Workshop broche maken op locatie

Daar ging ik dan. Op pad met grote tafels en gereedschap om op het podium in een theaterzaal mijn pop-up atelier te creëren. Iedere deelnemer kreeg een zilveren plaatje waar zij hun vorm naar wens uit konden zagen en op verschillende manieren kon bewerken. 

 

Hier kwamen bijzondere ideeën uit. De collega van de techniek maakte een zilveren lampje, de interieurverzorgster een roodborstje uit haar tuin en de barman een roos, want dat was ook meteen zijn achternaam. Papa maakt een grappige (vrije) vogel. Misschien deels omdat het niet heel lang meer duurt voordat hij met pensioen gaat en hij een vrije vogel is.

 

Workshop op maat

Deze workshop op maat was voor mij extra bijzonder omdat het voor mijn vader was. Ook was het bijzonder omdat het op locatie was. Ik heb een mooi atelier waar ik regelmatig workshops geef. Wil jij ook een keer op workshop komen? Of heb je een bijzondere gelegenheid waardoor je graag op workshop zou willen komen met een groepje. Neem contact met me op en dan nemen we samen de mogelijkheden door. Wie weet loop jij binnenkort wel met je zelfgemaakte sieraad rond.