23506
post-template-default,single,single-post,postid-23506,single-format-standard,theme-stockholm,stockholm-core-2.4.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Drie cadeautips voor de feestdagen van Veldjuwelen

Drie cadeautips voor de feestdagen van Veldjuwelen

 

Voelt het voor jou ook alsof afgelopen jaar voorbij is gevlogen? We gaan alweer richting de feestdagen. Ondanks dat deze Kerstmis nu net een beetje anders zal zijn, is het niet minder bijzonder. Juist nu wil je er misschien even wat meer bij stil staan en een persoonlijk cadeau geven. Een cadeau voor jezelf omdat je het verdient hebt in deze gekke tijd. Of toch een cadeau met een persoonlijke boodschap voor iemand dichtbij je. Veldjuwelen inspireert je in deze blog graag met drie tips cadeautips voor de feestdagen om sieraden cadeau te doen.

Top 3 Kerstcadeaus van Veldjuwelen:

1. Drie feestelijke items uit de webshop
2. Een bijzonder sieraad op maat
3. Sieradenworkshop

Drie feestelijke items uit de webshop

Veldjuwelen selecteerde drie sieraden cadeautips onder de €65,- om onder de kerstboom te leggen.

Zilveren steker met zoetwaterparel

ZILVEREN STEKER OORBEL MET PARELDRAAD EN ZOETWATERPAREL

Deze zilveren oorstekers met zoetwaterparel zijn klassiekers en geven je een elegante uitstraling tijdens de feestdagen. Ga je ze dragen bij een feestelijk aangelegenheid? Ze staan prachtig bij je opgestoken of korte haar. Het korte model, Je kunt de parel extra aandacht geven door ook witte elementen in je kleding of make up toe te passen.

Zilveren Veerkracht ketting

Veer

Deze ketting is het perfecte cadeau voor onder de boom dit jaar. Er werd veel veerkracht van ons gevraagd afgelopen jaar. Draag het met je mee. Zoals deze ketting om je hals. Stevig en krachtig. Precies wat je nodig hebt. Iets tastbaars om bij je te dragen op die momenten dat er even extra veerkracht van je wordt gevraagd.

Groene porseleinen oorstekers

Porseleinen oorstekers | Blauw groen 2

Deze groenblauwe oorstekers zijn een prachtig cadeau voor onder de boom. Deze oorbellen zijn een mooi samenkomen van twee uiteenlopende materialen in deze zilveren oorstekers met groene porseleinen steen uit de Horizon Collectie. In de Horizon Collectie zette ik stippen aan de horizon. Deze groene stip staat voor waardering. Een moment van stilstaan om iets te kunnen waarderen. Een mooi symbool als cadeau tijdens de feestdagen. Een blijk van waardering naar een vriendschap of familielid om je heen.

Een bijzonder sieraad op maat

Maak deze Kerst extra bijzonder door een sieraad op maat cadeau te geven. Het op maat laten maken van een juweel is een bijzonder proces voor zowel de ontvanger, als voor mij als ontwerper. In dit ontwerpproces beginnen we samen aan tafel waar jij je verhaal en je wensen deelt. Heb je bijvoorbeeld al heel lang een (geërfd) sieraad in de kast liggen? Neem het mee en we kunnen samen kijken of we vanuit dit sieraad een persoonlijk cadeau kunnen maken. Het is ook mogelijk om één van de sieraden uit de webshop te personaliseren door bijvoorbeeld een betekenisvolle gravure erin te plaatsen of een bijzondere steen in een sieraad te plaatsen. Hieronder een aantal foto’s van sieraden op maat. Lees ook mijn blog over sieraden op maat als verjaardagscadeau of over herdenkingssieraden op maat. Op mijn blogpagina vind je nog meer inspirerende verhalen van sieraden op maat. Wie weet maak jij dit jaar iemand blij met zo’n cadeau. Neem contact op en we gaan samen (op gepaste afstand) om tafel zitten.

Sieradenworkshop

Een bijzonder cadeau is niet altijd tastbaar, maar kan ook in de vorm van een ervaring of beleving. Ook dit is mogelijk bij Veldjuwelen. Geef een sieradenworkshop cadeau voor bijvoorbeeld het maken van een aanschuifring of een broche. Om toch een ‘fysiek’ cadeau onder de boom te kunnen leggen, stuur ik je een cadeaubon die inwisselbaar is voor een workshop. De datum bepalen we samen later!

workshop Renske

Tijdens de workshop begeleid ik iedereen persoonlijk met het ontwerpen en vervolgens creëren van zijn of haar sieraad. De materiaalkosten voor zilver komen bovenop de workshopprijs en kun je ter plekke contant of via een betaalverzoek afrekenen. Inclusief in deze workshop is de huisgemaakte taart en vers gezette koffie en thee.

Workshop

In het atelier van Veldjuwelen is op dit moment ruimte voor 3 personen om met gepaste afstand van elkaar te kunnen werken aan het sieraad. Grotere groepen zijn ook bespreekbaar. Neem dan even contact op.

workshop aanschuifring