24492
post-template-default,single,single-post,postid-24492,single-format-standard,theme-stockholm,stockholm-core-2.4.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.6.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Drie cadeautips voor de feestdagen van Veldjuwelen

Drie cadeautips voor de feestdagen van Veldjuwelen

Voelt het voor jou ook alsof afgelopen jaar voorbij is gevlogen? We gaan alweer richting de feestdagen. Een bijzondere tijd met vrienden en familienie. Juist nu wil je er misschien even wat meer bij stil staan en een persoonlijk cadeau geven. Een cadeau voor jezelf omdat je het verdient hebt in deze gekke tijd. Of toch een cadeau met een persoonlijke boodschap voor iemand dichtbij je. Veldjuwelen inspireert je in deze blog graag met drie tips cadeautips voor de feestdagen om sieraden cadeau te doen.

Top 3 Kerstcadeaus van Veldjuwelen:

1. Drie feestelijke items uit de webshop
2. Een bijzonder sieraad op maat
3. Sieradenworkshop

Drie feestelijke items uit de webshop

Veldjuwelen selecteerde drie sieraden cadeautips onder de €80,- om onder de kerstboom te leggen.

Zilveren oorbel met pareldraad en limoenkwarts

Deze zilveren hangers met limoenkwarts zijn klassiekers en geven je een elegante uitstraling tijdens de feestdagen. Ga je ze dragen bij een feestelijk aangelegenheid? Ze staan prachtig bij je opgestoken of korte haar. Het korte model, Je kunt de parel extra aandacht geven door ook witte elementen in je kleding of make up toe te passen.

Jonge maanhanger

Jonge maan

Deze ketting is het perfecte cadeau voor onder de boom dit jaar. Deze hanger is een uitgezaagde, vloeiende vorm die de jonge maan weergeeft. Deze golvende vorm suggereert beweging. Draag ze tijdens de zichtbaarheid van de jonge maan of op dagen dat je extra energie nodig hebt om in beweging te komen.Door mee te bewegen met de maan, zal je stevig en krachtig voelen.  Precies wat je nodig hebt.

 

Zilveren bald ring

Zilveren blad ring | Dwarrel - Autumn 2020 - 1

Deze zilveren ring zijn een prachtig cadeau voor onder de boom. Het blad in de ring is elegant.

Een bijzonder sieraad op maat

Maak deze Kerst extra bijzonder door een sieraad op maat cadeau te geven. Het op maat laten maken van een juweel is een bijzonder proces voor zowel de ontvanger, als voor mij als ontwerper. In dit ontwerpproces beginnen we samen aan tafel waar jij je verhaal en je wensen deelt. Heb je bijvoorbeeld al heel lang een (geërfd) sieraad in de kast liggen? Neem het mee en we kunnen samen kijken of we vanuit dit sieraad een persoonlijk cadeau kunnen maken. Het is ook mogelijk om één van de sieraden uit de webshop te personaliseren door bijvoorbeeld een betekenisvolle gravure erin te plaatsen of een bijzondere steen in een sieraad te plaatsen. Hieronder een aantal foto’s van sieraden op maat. Lees ook mijn blog over sieraden op maat als verjaardagscadeau of over herdenkingssieraden op maat. Op mijn blogpagina vind je nog meer inspirerende verhalen van sieraden op maat. Wie weet maak jij dit jaar iemand blij met zo’n cadeau. Neem contact op en we gaan samen (op gepaste afstand) om tafel zitten.

Sieradenworkshop

Een bijzonder cadeau is niet altijd tastbaar, maar kan ook in de vorm van een ervaring of beleving. Ook dit is mogelijk bij Veldjuwelen. Geef een sieradenworkshop cadeau voor bijvoorbeeld het maken van een aanschuifring of een broche. Om toch een ‘fysiek’ cadeau onder de boom te kunnen leggen, stuur ik je een cadeaubon die inwisselbaar is voor een workshop. De datum bepalen we samen later!

Tijdens de workshop begeleid ik iedereen persoonlijk met het ontwerpen en vervolgens creëren van zijn of haar sieraad. De materiaalkosten voor zilver komen bovenop de workshopprijs en kun je ter plekke contant of via een betaalverzoek afrekenen. Inclusief in deze workshop is de huisgemaakte taart en vers gezette koffie en thee.

In het atelier van Veldjuwelen is op dit moment ruimte voor 3 personen om met gepaste afstand van elkaar te kunnen werken aan het sieraad. Grotere groepen zijn ook bespreekbaar. Neem dan even contact op.